KaikuGaalan illalliskortit on loppuunmyyty.
KaikuGaala juhlistaa vuoden 2024 vaikuttavimpia audiomainoksia sekä tänä vuonna 40 vuotta täyttävää kaupalllista radiota. Gaalassa palkitaan parhaat mainokset yhdeksässä kilpailukategoriassa. Palkinnot jaetaan myös vuoden mainostoimistolle, tuotantoyhtiölle, radiomainostajalle, ääninäyttelijälle sekä vuoden korvamadolle. Ilta huipentuu Grand Prix’n valintaan, jossa kruunataan vuoden paras audiomainos.
Gaalassa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen juomineen, ja illan ohjelma päättyy klo 21:45. Ovet suljetaan klo 23:30. Juontajana toimii ääninäyttelijänäkin tunnettu Ilona Chevakova ja esiintyjinä loistavat Petteri Sariola ja Osmo Ikonen.
📅 Keskiviikkona 19.3.2025 klo 18:30 - 21:45
📍 Valkoinen Sali, Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki
🕕 Ovet avataan klo 17:30 ja suljetaan klo 23:30
♿ Tilaan on esteetön sisäänpääsy.
👔 Pukukoodi: Smart casual
🍽 Mitä illalliskortti sisältää?
Alkujuoman 🍸
Kolmen ruokalajin illallisen 🍽
Kolme kaatoa viiniä 🍷
Illalliskortit - shortlistatut työt
Shortlistatuille töille tarjotaan neljä (4) VIP-illalliskorttia kutakin shortlistattua työtä vastaan, muille tilaisuus on maksullinen. Shortlistan VIP-illalliskortit on mahdollista lunastaa shortlistan julkistamisen jälkeen 3.3.2025 mennessä ottamalla yhteyttä sähköpostitse järjestäjään:
Inka Forss, inka.forss@radiomedia.fi RadioMedia ry
Illalliskorttien osto
KaikuGaalaan on mahdollista ostaa myös illalliskortteja (à 150 euroa + alv 25,5 %). Tapahtuman illalliskortit voi varata Eventillan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Illalliskortit laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen.
Illalliskortit on loppuunmyyty tapahtumaan.
Kala-menu
Paahdettu bataatti-kurpitsakeittoa & kurpitsa-linssitartar, siemeniä ja versoja (G,L)
Tuoretta juuren leivottua leipää (L,M,V) & vihreää hernehummusta (G,L,M,V)
Rapeaksi voissa paistettua nieriää & rapu-fenkolikastiketta, perunafondant, seesamipaahdettuja pikkuporkkanoita, marinoituja käsin kuorittuja katkarapuja (G,L)
Pistaasi-mantelikakkua & rommi-ananaskompottia, vanilja-creme fraichea moussea & suolakinuskia, vadelmaa ja syötäviä orvokkeja (G,L, sis. mantelia & pähkinää)
Kasvis-menu
Paahdettu bataatti-kurpitsakeittoa & kurpitsa-linssitartar, siemeniä ja versoja (G,L)
Tuoretta juuren leivottua leipää (L,M,V) & vihreää hernehummusta (G,L,M,V)
Härkäpapu-hampunsiemenpihvi ja tummaa fenkoli-valkoviinikastiketta, perunafondant, seesamipaahdettuja pikkuporkkanoita, marinoituja kirsikkatomaatteja (G,L)
Pistaasi-mantelikakkua & rommi-ananaskompottia, vanilja-creme fraichea moussea & suolakinuskia, vadelmaa ja syötäviä orvokkeja (G,L, sis. mantelia & pähkinää)
Catering huomioi myös erityisruokavaliot ja allergiat – ilmoita niistä ilmoittautumisen yhteydessä.
Inka Forss, RadioMedia, inka.forss@radiomedia.fi